divendres, 2 d’octubre del 2009

U_MÄ en concert a Avià , en una jornada solidària amb l'Equador


El web de Ràdio Berga publica aquesta notícia el 30/09/2009:

Avià farà dissabte la vuitena jornada solidària amb Charcay
Entre altres activitats, es connectarà en directe amb l'Equador i el grup barceloní U_MÄ oferirà un concert

Aquest cap de setmana, Avià i Charcay tornaran a estrènyer lligams. Serà durant la celebració de la vuitena Jornada solidària Avià-Charcay, que es farà aquest dissabte, 3 d’octubre, a la tarda. Una jornada plena d’activitats per enfortir i consolidar l’agermanament entre aquesta comunitat quítxua de la Serralada dels Andes equatorians i el poble d’Avià.

Les activitats tindran lloc al Casal de la Gent Gran, a partir de les 7. Primer la cooperant mallorquina Lídia Cano parlarà de la seva experiència en l’última estada a Charcay. Després, a 2/4 de 8, hi haurà la connexió amb Charcay a través d’Internet. Des d’Avià es comunicarà amb Reinaldo Chimborazo, president de l’organització parroquial Juncal i Bety Ojeda, directora de l’escola Cuatro de Junio, amb la qual també està agermanada l’escola Santa Maria d’Avià. Serà un dels moments més especials de la jornada, segons la vicepresidenta de l’ONG Waukikay Avià o Avià Solidari, Roser Ferrer.

Després a ¾ de 8, el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, farà una conferència. Finalment, i ja a la sala gran de l’Ateneu d’Avià, hi haurà un berenar solidari i el concert del grup barceloní U_MÄ, format per Maria Coma i Pau Vallbé. El concert i el berenar costa 10 euros i tots els diners que es recaptin aniran per a la ONG i els seus projectes a Charcay. Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert.

En aquests moments, Avià Solidari també estan treballant en una nova publicació que parlarà dels jocs dels nens i nenes d’Avià i de Charcay. Aquest estiu, la cooperant Lídia Cano ha estat recollint la informació i recollint els dibuixos dels alumnes de Charcay. També s’ha fet un filmació per si és possible incloure un DVD en el llibre.