dijous, 20 de març del 2008

A Copenhaguen amb Alba Nadal


Alba Nadal és una ballarina catalana professional, amb arrels al Solsonès i al Bages, que treballa des de fa quatre anys al Ballet Reial de Copenhaguen. Dimarts, 18 de març, va representar el paper de Graciosa en l'espectacle Don Quixote, creat per la ballarina cubana Alicia Alonso.
Un grup de coneguts i fans de l'Alba, tots ells de la Catalunya central i rodalies, vam voler ser presents al Det Kongelige Teater (Teatre Reial de Dinamarca) per acompanyar i donar suport moral a la nostra artista. Les baixes temperatures i la neu van fer encara més propera i amable una ciutat on la gent, tot i la nevada, segueix circulant en bicicleta.
Els múltiples atractius turístics (la sireneta, els canals, el barri de Christianshaven), la vida cultural, el disseny i l'arquitectura d'avantguarda fan d'aquell país un lloc de visita molt recomanable i un model social i cultural a seguir.
El Berganauta desitja llarga vida i molts èxits a la bella mediterrània que balla al bell nord glaçat. Entre d'altres projectes, a l'agenda de l'Alba Nadal hi figura una actuació a Pequín durant els Jocs Olímpics, el proper estiu.
Trobareu més informació clicant:

http://www.kglteater.dk/site/OmKunstarterne/Ballet/Personale/Korpsdansere/Alba%20Nadal.aspx

1 comentari:

Anònim ha dit...

El viatge a Copenhaguen va ser una maratvella

Joan Cuadrench