dijous, 26 de gener del 2012
La revista Tasta el Berguedà 17 ja és al carrer
En aquest número d'hivern, la revista de distribució gratuïta Tasta que podeu trobar als bars, hotels i restaurants de tota la comarca, hi podeu llegir aquests continguts:
PORTADA: Dibuix del Kap.
EDITORIAL: Hivern.
Feliç 2012 per Salvador Vinyes.
L’APUNT: Artur Mas: un home de país, per Sergi Roca.
ENTREVISTA: Artur Mas, per Gemma Sobrevias i Marta Romera.
L’APUNT: Grifoll és artista, per Pep Espelt.
CARA A CARA: Josep vers Grifoll.
ART: Marc Camps, per Carmen Monell.
LA RUTA DE L’ART: Camí de Picasso, per Jaume Capdevila.
GASTRONOMIA: La cuina de la caça, per Marcel Cardona.
El Crostó de Puig-reig.
El Taller, càtering de Casserres.
Restaurant Santa Bàrbara de Sant Corneli.
Restaurant Punt de Llum de Berga.
El Celler de Ca la Quica, de Puig-reig.
QUÈ MENGEM: Caga trió, caga torró…, per Sandra Ribalta.
LES POSTRES: Els torrons Viñas.
FESTES I MERCATS.
TURISME: Barcelona és molt més, escapa’t.
ENTRE CÒCTELS: El vodka, nou destil·lat de moda?, per Jordi Millan.
VINS: Cava i torrons.
LA FESTA: Nadal a Bagà, per Benigne Rafart.
PATRIMONI CULTURAL: Rosa Obiols, per Ramon Viladomat.
ALIMENTACIÓ: Projecte d’aliments ecològics.
LLIBRES: Martí Gironell a Sant Benet de Bages, per Quirze Grifell.
FETS I GENT: El Rebost de Montmajor.
INDÚSTRIA: L’energia de la biomassa.
TEMPS DE NEU: Parlant d’esquí amb Jordi Selga, per Pep Masana.
A més a més de l'edició en paper, també podeu consultar tots els números anteriors de la revista a internet: http://www.tasta.cat/
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada