dijous, 26 de gener del 2012

La revista Tasta el Berguedà 17 ja és al carrer

Tasta el Berguedà 17

En aquest número d'hivern, la revista de distribució gratuïta Tasta que podeu trobar als bars, hotels i restaurants de tota la comarca, hi podeu llegir aquests continguts:

PORTADA: Dibuix del Kap.
EDITORIAL: Hivern.
Feliç 2012 per Salvador Vinyes.
L’APUNT: Artur Mas: un home de país, per Sergi Roca.
ENTREVISTA: Artur Mas, per Gemma Sobrevias i Marta Romera.
L’APUNT: Grifoll és artista, per Pep Espelt.
CARA A CARA: Josep vers Grifoll.
ART: Marc Camps, per Carmen Monell.
LA RUTA DE L’ART: Camí de Picasso, per Jaume Capdevila.
GASTRONOMIA: La cuina de la caça, per Marcel Cardona.
El Crostó de Puig-reig.
El Taller, càtering de Casserres.
Restaurant Santa Bàrbara de Sant Corneli.
Restaurant Punt de Llum de Berga.
El Celler de Ca la Quica, de Puig-reig.
QUÈ MENGEM: Caga trió, caga torró…, per Sandra Ribalta.
LES POSTRES: Els torrons Viñas.
FESTES I MERCATS.
TURISME: Barcelona és molt més, escapa’t.
ENTRE CÒCTELS: El vodka, nou destil·lat de moda?, per Jordi Millan.
VINS: Cava i torrons.
LA FESTA: Nadal a Bagà, per Benigne Rafart.
PATRIMONI CULTURAL: Rosa Obiols, per Ramon Viladomat.
ALIMENTACIÓ: Projecte d’aliments ecològics.
LLIBRES: Martí Gironell a Sant Benet de Bages, per Quirze Grifell.
FETS I GENT: El Rebost de Montmajor.
INDÚSTRIA: L’energia de la biomassa.
TEMPS DE NEU: Parlant d’esquí amb Jordi Selga, per Pep Masana.

A més a més de l'edició en paper, també podeu consultar tots els números anteriors de la revista a internet: http://www.tasta.cat/