dissabte, 13 de setembre de 2008

Dues cerveses catalanes


Gràcies a la saviesa d'uns bons amics solsonins, hem tingut ocasió de tastar dues de les noves cerveses artesanals catalanes que ja hi ha al mercat.
La Pubilla, elaborada a Sant Guim de Freixenet, La Segarra, és una cervesa torrada d'alta fermentació feta amb aigua, malts d'ordi, llúpols i llevats. Es presenta sense pasteuritzar, sense filtrar, no es gasifica artificialment i té una graduació de 4,8 graus.
Si en voleu saber més:

www.cervesalapubilla.com
info@cervesalapubilla.com

La Rosita, presentada com la "cervesa artesanal de Tarragona", està composta d'aigua, malt d'ordi, sucre, llúpols i llevats. Podeu trobar més informació a:

www.rosita.cat
beu@rosita.cat

Les dues ampolles, totalment etiquetades en català, afegeixen al gust de les cerveses aquest detall que diu molt del bon gust dels seus elaboradors.
Si ens voleu fer conèixer altres cerveses artesanals catalanes, si us plau, deixeu aquí el vostre comentari. Les buscarem, les tastarem, les fotografiarem i les farem sortir a El Berganauta.
Salut!

4 comentaris:

david valls ha dit...

per més informació de la Pubilla podeu escriure a: info@cervesalapubilla.com
per cert, no és rossa ni es presenta en paquets de quatre...

el Pubill

El Terròs ha dit...

ep! que la pubilla ja té web! www.cervesalapubilla.com

Anònim ha dit...

Actualment hi ha 6 cerveceries artesanes a Catalunya i més cerveses:
GLOPS Rossa, GLOPS Torrada, GLOPS Fumada, GLOPS Blanca, GLOPS Negra, GLOPS D'Hivern
CCM
Moska
Rosita i Rosita d'Ivori
Les Clandestines
Estraperlo
La Pubilla

Anònim ha dit...

I la GUINEU, no la coneixeu???
www.calarenys.com

Autèntiques cerveses artesanes i catalanes!!!