dimarts, 28 d’octubre de 2008

Castanyada a Port Aventura!

Cliqueu per veure tota la imatge

Fa dies que a TV3 passen un anunci força desagradable en el qual es veuen unes cares de pànic acompanyades amb la cançó "Miedo, tengo miedo". És la promoció del Halloween a Port Aventura. Finalment, aquest anunci ja té resposta. Des del portal Criteri s'ha engegat una campanya destinada a convèncer els responsables del parc temàtic que no cal fer promoció de les festes populars americanes en substitució de les autòctones:

http://www.e-criteri.cat/

Des de Criteri podeu fer arribar aquest missatge:

Benvolguts/des responsables de Port Aventura,

Com a ciutadà d’aquest país, vull mostrar-li el més absolut desacord amb la campanya publicitària que el seu establiment està duent enguany (que té continuitat respecte anys anteriors), destinada a la potenciació de la festivitat del Halloween com a atracció del seu complex d’oci.
Crec que la seva empresa, que sovint ha estat presentada com un emblema del país en qüestions d’oci, hauria de ser més sensible a les pròpies tradicions, i aprofitar el seu potencial de captació d’autòctons i turistes per promoure altres tipus de festivitats, amb més història i arrelament en el territori.
Les festes populars són quelcom que ens identifiquen com a país, i com a tals les volem preservar i mantenir. Entenem que la seva ferotge campanya de promoció del Halloween no tan sols no ajuda a aquest manteniment, sinó que creiem que ataca frontalment aquestes festivitats, ja que promou una iniciativa uniformitzadora i sense tradició al país, que no fa més que malmetre una tradició com la Castanyada.
És per això que els demanem la retirada d’aquesta campanya i els convidem a potenciar la Castanyada com a element de màrqueting i de captació de clients. De no ser així, poden comptar que no posaré els peus en el seu establiment.

1 comentari:

Posesion ha dit...

SI, ES CLAR QUE SI, LLAVORS SERIA UNA CASTANYA DE FESTA. Vinga va, penseu amb el cap, si el parc ja está mig mort només els faltava perdre clients per organitzar aquesta merda que no es pot dir d'una altre manera.
Com a client MOLT habitual, puc dir que HALLOWEEN es la millor festivitat que pot tenir PortAventura, havent guanyat premis UETPA com a el millor event de 2005