dissabte, 9 de maig de 2009

Premi de Teatre Ramon Vinyes 2009


El veredicte es coneixerà avui dissabte en un sopar que comptarà amb els actors Mercè Arànega i David Bagès

dberguedà, 06/05/2009

Aquest dissabte, 9 de maig, es donarà a conèixer el guanyador del Premi de Teatre Ramon Vinyes. El veredicte es farà públic en el transcurs d’un sopar literari que es farà a l’hotel Berga Park, s’ha cedit l’espai i el restaurant La Cabana es farà càrrec del càtering. Enguany, s’hi preveu la participació d’una setantena de persones. Hi prendran part també els actors Mercè Arànega i David Bagès, que llegiran textos de l’autor berguedà Ramon Vinyes. L’acte, però, també tindrà música, ja que actuarà una de les formacions de l’Escola Municipal de Música de Berga. La gastronomia també serà protagonista ja que se servirà un sopar d’inspiració colombiana, ideat pel berguedà Toni Massanés.

El Premi de Teatre Ramon Vinyes, en memòria d’aquest dramaturg berguedà que va viure entre Catalunya i Colòmbia, porta ja vuit edicions. Amb el nexe de Vinyes, s’estan estrenyent els lligams entre Berga i Colòmbia. Per això, al sopar hi assistirà l’ambaixador de Colòmbia, Carlos Robado, i una delegació de Barranquilla, que és el poble on Vinyes va passar els seus anys d’exil·li colombià.

Edició rere edició, el premi ha anat guanyat ressò i prestigi entre els autors de teatre en llengua catalana fins al punt que, dels 18 textos presentats a la primera edició (l'any 2002), s’ha passat als 57 que s’han presentat en aquesta última. Una xifra rècord per a un dels concursos més bens dotats de Catalunya, amb un premi de 6.000 euros.

Encara hi ha temps per inscriure’s al sopar, que és obert a tothom. Per assistir-hi cal comprar els tiquets a l’oficina de Turisme, trucant al telèfon 93.821.13.84 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@ajberga.cat.

1 comentari:

annna ha dit...

Hola Quirze, amb el teu permís, m'atreveixo a entrar a treure el nas al teu bloc, he quedat flipada, que es diu ara, jo ho dic i t'he de felicitat per tota la informació que s'hi pot recollir, buscar, trobar i demés...m'agrada, xq tinc amics treballant a llocs com els que tu tens al teu bloc i ara serà fantàstic, cultura (ja era hora...que algú se l'agafés seriosament...) i els meus coleguis...
Moltes gràcies i crec que amb el teu permís aniré venint de tant en tant!!!

Del post d'avui ja has vist que no te n'he dit res, xq els vull llegir bé, i fins a les nits jo no estic "operativa"...vull dir més abesada a fer coses, amb el silenci,la trankilitat, etc...

Gràcies x donar-nos això! x cert li he pillat de l'Anna Vidal,les coses bones sempre els hi pillo d'ella!!!! Gràcies a tots dos!

Una abraçada!