dijous, 20 de maig de 2010

Els Amics de les Arts, amb Antídot, aquest dissabte a Berga

ELS AMICS DE LES ARTS + ANTÍDOT
De Ràdio Berga

Un dels grups revelació del pop en català, Els Amics de les Arts, actuarà aquest dissabte a Berga.
Els quatre components d’aquest grup barceloní (Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret) faran parada a la capital del Berguedà dins de la seva gira de concerts de presentació del seu nou disc ‘Bed & Breakfast’. El concert es farà a La General a les 11 de la nit, i Ferran Piqué ha avançat una mica com serà "esperem que la gent que vingui s'ho passi tan bé com nosaltres, que a part de cantar també interpretem una mica". Ho ha dit en una entrevista al programa El Virus de la Papaia, de Ràdio Berga.

Els Amics de les Arts estan vivint un molt bon moment, amb una gran projecció al primer pla del panorama musical català. Amb temes com ‘A Vegades’, ‘Jean-Luc’, ‘4-3-3’, ‘L’home que treballa fent de gos’ i ‘La merda se’ns menja’, entre d’altres, Els Amics de les Arts pujaran a l’escenari de La General per fer gaudir de la seva música a berguedans i forans. Un estil que el mateix Ferran Piqué defineix com a pop d’autor.

L’actuació de Els Amics de les Arts a Berga s’emmarca en el cicle d’actuacions programades per la Sobregaia Companyia, dins del cicle “Beus de la Terra”. A part, al concert de dissabte, també tocaran els berguedans Antídot.

Les entrades costen 10 euros anticipades i 12 a taquilla. Es poden comprar a Rock & Clàssics, al bar Cal Negre, a La Copisteria, al quiosc Colors, i a La General, de Berga.

Per a més informació podeu entrar a Internet i consultar la pàgina web www.elsamicsdelesarts.cat