dijous, 17 de febrer de 2011

Concert de Manel a Berga, el 21 de maig


                                                               

El concert, organitzat per la Sobregaia Companyia, tindrà lloc el dissabte 21 de maig al Teatre Municipal a les 10 del vespre.

Guillem Gisbert (veu, guitarra i ukelele), Martí Maymó (baix), Roger Padilla (guitarra) i Arnau Vallvé (bateria) presentaran a Berga les cançons del seu esperat segon disc, "10 milles per veure una bona armadura", després que l'èxit del primer treball discogràfic "Els millors professors europeus" hagi superat totes les expectatives. Les actuacions en directe de la banda baten rècords de públic i acostumen a penjar el cartell "entrades exhaurides" molts dies abans dels concerts.

Segons la Viquipèdia," Manel és un grup de música de Barcelona, les seves cançons mesclen el pop amb música més tradicional cantada en català. Destaquen pel seu atractiu directe i les seves cançons senzilles però amb lletres treballades, com ara Al Mar!, Ai Dolors o En la que el Bernat se't troba, les quals han obtingut molt ressò, així com les seves versions de Common people (Gent normal) de Pulp, No t'enyoro d'Els Pets o La Tortura (El Bròquil) de Shakira."

Es dóna la circumstància que Manel ha actuat al Berguedà, concretament al Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola, el 22 de novembre del 2008, poc després de l'aparició del seu primer disc, però encara no ho ha fet mai a la capital de la comarca.
Les entrades, al preu de 24 €, ja es poden reservar al correu electrònic: sobregaia@gmail.com
A partir del 22 de febrer, la venda d'entrades es farà, també, a la Dolceria Pujol de Berga (a tocar de la plaça de Sant Pere).


Podeu trobar més informació sobre el grup a myspace:

http://www.myspace.com/gatmanel