divendres, 24 de juny del 2011

Raimon presenta el disc "Rellotge d'emocions" a Berga


El cantautor valencià, Raimon, oferirà un concert especial al Teatre Municipal de Berga, avui 24 de juny, divendres de Corpus. La cooperativa berguedana Tres Branques és la responsable de l’organització d’aquest concert, que arriba en el moment just en que l’Ajuntament de Berga havia decidit no organitzar el tradicional espectacle teatral per Patum per falta de pressupost.

Amb aquest concert la cooperativa Tres Branques inicia la seva voluntat de programar diferents activitats culturals a la comarca, en aquest cas, al Teatre Municipal de Berga. Raimon havia actuat fa una trentena d'anys a l'esglésis de Sant Francesc de Berga.

Raimon presentarà els temes del seu nou disc "Rellotges d’emocions", avui 24 de juny, a les 22.00 h. al Teatre Municipal de Berga. Raimon havia actuat fa una trentena d'anys a l'església de Sant Francesc de Berga.

El preu de les entrades és de 27 euros a platea i 23 euros a l’amfiteatre. Les entrades es poden adquirir a través del telèfon 664 410 427 i per internet: http://www.tresbranques.cat/teatre