dissabte, 29 de setembre de 2012

La novel·la eròtica Somiant amb Aleixa es presenta a Barcelona i BergaEl proper cap de setmana l'associació cultural La Sobregaia Companyia ha organitzat la presentació de la novel·la Somiant amb Aleixa (Edicions Bromera, 2011) a Barcelona i a Berga. L'obra és original dels escriptors Mercè Climent i Francesc Mompó i va rebre el 17è Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida.

BARCELONA
Divendres 5 d'octubre, a les 7 del vespre, la presentació del llibre es farà a la sala del soterrani del restaurant El Setial (carrer del Regomir, 11), al cor de la Barcelona vella.
A més de l'autora Mercè Climent, hi intervindran els escriptors Joan Pinyol i Cinta Arasa.


BERGA
L'endemà, dissabte 6 d'octubre a les 7 del vespre, la novel·la es presentarà al soterrani del restaurant bar La Guita de Berga (carrer del Roser, 1). Hi intervindran Quirze Grifell, l'autora Mercè Climent i l'actor Marcel Tuyet, que farà una lectura dramatitzada d'alguns fragments de l'obra.


La Sobregaia Companyia té com a objectius la promoció del pensament i la creació artística. Des de la seva fundació, a principis del 2010, ha organitzat concerts, recitals de poesia, trobades de cantadors i presentacions de llibres.


Tant a Berga com a Barcelona, després de la presentació hi haurà la possibilitat de sopar amb l'autora, a preus populars.
Hi quedeu convidats!