dijous, 17 de desembre del 2009

La Sobregaia Companyia es presenta a Berga dissabte 2 de gener



La Sobregaia Companyia dels Set Trobadors (entitat cultural, festiva, transversal, global i intergeneracional) es presenta a la societat catalana amb aquesta festa concert a La General de Berga:

A partir de les onze de la nit, la primera part l'ompliran el Titot i el David Rosell amb les cançons acústiques de l'espectacle "L'esca del pecat", que després de rodar amunt i avall pels Països Catalans, seran finalment a Berga, jugaran a casa.

A la segona part hi haurà un solemne discurs inaugural pronunciat per una de les veus poètiques més preclares de les nostres contrades i una interessantíssima mostra de poesia catalana viva, posada en escena pels trobadors i trobairitz Tomàs Arias, Vicenç Zumajo, Marcel Tuyet, Blancallum Vidal i Josep Grifoll.

Amb alguna altra sorpresa prevista, la tercera part portarà la càlidesa de l'Atenea Carter, veu i piano, acompanyada per Marc Rock, guitarra i veu, amb blues, versions i cançons pròpies.

Tot plegat serà el tret de sortida d'una programació que vol ser regular i a preus populars, en diferents indrets del Berguedà i de fora.

Veniu amb la ment i els sentits ben oberts. No us ho podeu perdre!

Preu anticipat 5 €
Dia del concert 6€

Punts de venda d'entrades a Berga
(a partir del 22 de desembre):

Restaurant Cal Travé
La Copisteria
Cal Negre

Al Facebook podeu trabar amistat amb la Sobregaia Companyia.
Ja som més de 500!