dissabte, 27 de març del 2010

El Manifest Groc a l'Espai Brossa


Del 25 de març al 25 d’abril de 2010
Manifest Groc
espectacle a partir del Manifest Groc de Dalí, Gasch i Muntanyà

Direcció Xavier Gimenez Casas
Intèrprets Marta Guasch, Xavier Llorens, Vanessa Torres, Make i la col·laboració de Sergi Cuadrado
Música original (directe) Make
Producció Teatre Kadissh

Ara que hem celebrat els 100 anys de la publicació del "Manifest futurista", el Teatre Kaddish ofereix un espectacle a l’entorn de la recepció del futurisme, el dadaisme i el surrealisme a Catalunya, una mena de segona part del seu recent Cabaret Voltaire.

L'espectacle "Manifest groc" experimenta a partir de les idees de joventut i avantguarda. Es tracta de reconstruir l'itinerari de les dues generacions d'avantguardistes anteriors a la Guerra Civil en clau de teatre contemporani, un teatre on no hi ha límits en l'ús de mitjans extra i anti-teatrals.

Els actors canten els diferents manifestos i conferències, així com els cal·ligrames de Salvat-Papasseit i Junoy sobre la música d'un creador –Make- que procedeix del hip-hop. Artistes i científics joves catalans actuals participen en el projecte: l'artista Maite Travé presenta un fragment de la videocreació "Irreversible" una vídeo-creació on es desprèn d'una segona pell de roba confeccionada a mida; en l'acte s'articula una reflexió entorn als conceptes de canvi, transformació i renovació com a elements d'un procés catàrtic.

Sergi Cuadrado explica l'experiment científic que li ha valgut guanyar la convocatòria de joves científics espanyols del 2008: la coca-cola, en contacte amb els caramels de mentol, experimenta una mutació que genera una explosió, un experiment que podríem entendre com a metàfora d'una revolta més profunda.

HORARI I PREU
De dimecres a divendres a les 21:00 h / Dissabte, sessió doble, a les 19 i a les 21.30 hores / Diumenge a les 19:00 h

Dimecres 9 € / Resta de dies 16 €

Més informació, aquí.

3 comentaris:

caterina ha dit...

Ahir cercant fotos de Blai Bonet per a un post que tenc pensat fer properament, vaig trobar una teva al teu flickr que per a mi va ser la més original de les que vaig veure. M'agradaria utilitzar-la. Miraria de crear un enllaç amb el teu flickr o blog, com prefereixis, a través de la imatge :)

Salutacions des de Mallorca

Unknown ha dit...

Caterina de Mallorca,
M'agradarà que facis servir la meva fotografia.
Si vols, pots enganxar el codi que trobaràs clicant a "All sizes" i triant la mida que vuiguis.
Ja em deixaràs llegir el teu post.
Salutacions des d'Almansa. Estic en ruta.
Quirze

caterina ha dit...

Ja he penjat el post sobre Blai Bonet amb la teva imatge. He posat un enllaç al teu flickr al teu nom. Si alguna cosa no t'assembla bé fes-m'ho saber :)

Moltes gràcies per tot i magnífica fotografia ;)