dijous, 3 de juny del 2010

"Esclat de llum", el mocador patumaire de Jordi Rafart

"Esclat de llum"
Dimecres 13 de maig es va presentar al saló de sessions de l'Ajuntament de Berga el mocador "de lluïment" Esclat de llum, del dissenyador berguedà Jordi Rafart.
En el seu bloc personal, el mateix dia de la presentació, l'artista ens explica el concepte del seu nou mocador:

Després d’una jornada molt intensa i atrafegada, avui a 2/4 de 9 del vespre per fi hem desvetllat l’estampat dels mocadors de seda de la Patum, que porten el nom d’”Esclat de llum”. Fins ara havia estat una incògnita, però els que han assistit a l’acte de presentació han pogut veure, per una banda, el dibuix que hi hem brodat i, per l’altra, els diferents colors que hem utilitzat pels teixits.

Així, el fúcsia, el marró i el verd són els protagonistes de la peça, perquè tots ells prenen més intensitat durant els actes diürns de la Patum: el rosa, per exemple, el podem observar al vestit de la Geganta Vella, el verd fosc a les Guites i el marró podem trobar-lo a l’Àliga i als Nans.

Per acabar, només voldria donar les gràcies als qui m’heu donat suport durant tot el dia i, per descomptat, a les gairebé 200 persones que avui heu vingut a l’acte. Hem estat molt contents de veure que, fins i tot, la gent arribava fins a les escales de l’Ajuntament.


Més informació:
http://jordirafart.blogspot.com/

http://www.jordirafart.eu