divendres, 27 de març del 2009

Roger Mas a Berga, en concert solidari


El Pla d'Inclusió Social de Berga, a través del seu bloc, fa pública la informació sobre el concert:

"El proper dissabte 28 de març, a 2/4 de 10 del vespre, tindrà lloc al Teatre Municipal el Concert Benèfic "Premi Fet Solidari", amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Dr. Trueta - Centre Especial de Treball Mn. Armengou, entitat guardonada amb el Premi al Fet Solidari 2008 que atorga l'Ajuntament de Berga.

Comptarem amb les actuacions de MAPS i de Roger Mas. Les entrades es podran adquirir a 12€ comprades anticipadament a l'Oficina de Turisme Municipal (C/ Àngels, 7), les oficines de la Fundació Dr. Trueta (C/Barcelona, 23), Creu Roja (C/Barcelona, 26), Il·luminació Casa Magí (Pça. Viladomat, 11), Pizza Nyam (Pg. de la Indústria, 44) i Cal Negre (Pça. Sant Joan). El mateix dia del concert les entrades seran a 15€.

Per a totes aquelles persones que no pogueu assistir al concert hi ha la possibilitat de comprar entrades a la Fila Zero, fent un ingrés al compte 2081-0484-94-3300001317 de la Caixa del Penedès. En aquest cas, un Zero val molt!

El 28 de Març, un cop més, deixarem palesa la solidaritat de la nostra ciutat amb aquelles persones en situació de vulnerabilitat social".

Roger Mas a MySpace

MAPS a MySpace