dimecres, 2 d’abril del 2008

Els blocaires del Berguedà ja tenim logo


Ara ja és oficial. Dissabte passat, Jaume Capdevila, el reconegut dibuixant berguedà Kap, va fer el lliurament públic del seu treball als impulsors de la Berguedàsfera. El resultat, veritable escut parlant en l'era de la globalització, el podeu veure aquí al costat, presidint la columna de la dreta. L'enhorabona i moltes gràcies, Kap!
Amb el nom de Berguedàsfera es vol aglutinar el conjunt de blocs i blocaires de la comarca, de la mateixa manera que ja ho han fet la Catosfera i la Bagesfera, agrupacions de blocaires de tot Catalunya i del Bages.
A partir d'ara, convidem a tots els blocaires, de Bagà a Viver i Serrateix i de Gósol a Borredà, a lluir en lloc visible el ninot identificatiu.
El creador de la Berguedàsfera és en Moisès Rial, autor de nombrosos i diversos blocs de temàtiques de l'entorn més immediat i ferm defensor de la idea que cal encoratjar el màxim nombre de berguedans a no perdre el tren de les noves tecnologies.
La Berguedàsfera té intenció de presentar-se en societat durant el mes de maig, a través d'una xerrada sobre el món dels blocs.
Jaume Capdevila és autor de l'interessantíssim bloc Kapdigital, que podeu visitar des de la secció "Altres blocs" del Berganauta.