dimarts, 26 d’agost del 2008

Adéu, Mònica López, adéu!


Quan la setmana vinent tot torni a la normalitat, la informació del temps a Els matins de TV3 ja no serà el mateix. Hi trobarem a faltar la Mònica López i Moyano, que se n'ha anat a TVE per fer de cap de la secció meteorològica.
L'escriptor lleidatà Vidal Vidal va dedicar, en el suplement Presència de principis d'agost, aquestes ratlles de comiat "a l'atractiva princesa de les isòbares nascuda a La Seu d'Urgell":
"La Mònica dels ulls com llacs pirinencs i somriures com mars en calma ens ha fet el salt per anar a prestar els seus serveis a una cadena de televisió d'àmbit estatal, en concret la Primera -l'enhorabona als espectadors espanyols-, seguint la petja marcada en els darrers anys per tants d'altres catalans que donen la cara a les pantalles, tant les petites com les grans.
Madrid com a gran xuclador. De recursos materials i també humans. Una decisió personal que no podem retreure a la bella urgel·litana, sinó tan sols lamentar, com a directament damnificats. L'admiració cap a la seva persona no arriba a l'extrem d'induir-nos a sintonitzar TVE per seguir fruint de la seva agradable presència.
Segur que no s'hi pot fer res, que no hi ha marxa enrere ni transacció possible?..."
El curs passat, la Susanna, companya de feina, ja m'ho deia: "Aquesta tia ho té tot, és intel·ligent, és guapa i es veu que també escala. Pot anar allà on vulgui".
Mònica, trobarem a faltar el teu somriure i aquelles caigudes d'ulls amb què ens obsequiaves cada matí, davant del mapa del temps dels Països Catalans.
Adéu, Mònica, adéu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I qui la substitueix a TV3?