divendres, 4 de juliol del 2008

42a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell


Dissabte dia 5 de juliol, al vespre, TV3 transmet en directe la 42a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, un espectacle tradicional que arriba cada any amb l'estiu des d'un dels indrets més espectaculars del país.
Després de més de 40 anys d'experiència, les havaneres de Calella de Palafrugell són un dels espectacles de música popular i tradicional que genera més expectació. La Cantada, que organitza l'Ajuntament a través de l'Institut de Promoció Econòmica, ha anat millorant any rere any fins a arribar avui a ser un gran espectacle amb una qualitat de so òptima que es pot seguir també a través de les pantalles gegants situades a les platges de Canadell i Port Pelegrí.
I, a través de TV3, aquest espectacle arriba a tot Catalunya i a tot el món a través del seu canal digital.

La Cantada

La direcció artística de la Cantada d'enguany va a càrrec de Francesc Sánchez Carcassés. Gran coneixedor del món de l'havanera (organitza i assessora altres cantades de referència del gènere a tot el país), ha estat molt lligat a la Cantada des dels seus inicis, primer com a periodista retransmetent la Cantada a través de les ones de ràdio i, més recentment (les set darreres edicions), com a presentador de l'acte.

La finalitat d'aquesta 42a edició és donar més fluïdesa i ritme a l'espectacle. Per aquest motiu, enguany comptarà amb tres formacions locals com són l'Empordanet, Peix Fregit i Port Bo i, seguint la tendència habitual dels darrers anys, un grup convidat, que seran Els Pirates de Molins de Rei.

A més a més, l'artista lloretenca Nina oferirà un estil molt particular d'interpretar les havaneres. La realització de la retransmissió va a càrrec d'Àngel Biescas, i la producció, de Mertxe Larumbe.

De TV3 Actualitat

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

vaig estar en aquesta platja al mes d'abril, quan encara es podia gaudir d'una mica de tranquil.litat